פילה דג במעטפה עם ספגטיני ברוטב גבינת עיזים ודבש

מצרכים:
• 150 גרם ספגטיני
• ספריי שמן זית
• 4 פילטים דג ים ללא עור ועצמות
• 100 גרם גבינת עיזים
• 2 זוקיני ירוק חצויים לאורכם ופרוסים דק
• כוס עגבניות שרי צהובות חצויות
לרוטב
• עלים מ4 ענפי טימין טרי
• 2 שיני שום כתושות
• 4 כפיות דבש
• 4 כפות יין לבן חצי יבש
• 4 כפות שמנת מתוקה
• מלח ופלפל שחור לפי הטעם
להגשה
• 2 כפות שומשום שחור קלוי
• עירית קצוצה

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. מבשלים את הספגטיני לפי הוראות היצרן. מסננים ומתיזים ספריי שמן זית.
3. מניחים 4 ניירות אפייה על משטח עבודה ומקפלים כל דף לחצי. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
4. על כף דף מניחים רבע מכמות הספגטי, זוקיני ועגבניות, מדליון גבינת עיזים ומעל שופכים רבע מכמות הרוטב.
5. מניחים פילה דג מעל. סוגרים את המעטפה וצולים 8 דקות בתנור.
6. מגישים לכל סועד מעטפה, פותחים אותה ומפזרים מעט שומשום שחור ועירית קצוצה.

Comments

comments